TN Slopen & Saneren verwijdert asbest

Asbest is de verzamelnaam van een aantal mineralen die in de natuur voorkomen en die gebruikt worden voor diverse toepassingen. Denk hierbij aan rioolbuizen en golfplaten, maar ook aan bloembakken en brandwerend isolatiemiddel. Omdat asbest schadelijk blijkt te zijn voor het lichaam als de vezels los komen, worden de mineralen niet meer gebruikt in nieuwe bouwprojecten. Wel kan het voorkomen dat u nog asbest in uw oude woning heeft.

Een woning verbouwen met asbest: TN Slopen & Saneren helpt

Asbest is niet gevaarlijk in gebonden toestand, maar wel als de vezels los komen. Gaat u uw woning verbouwen en sloopt u hierdoor bepaalde toepassingen van asbest, dan is dit gevaarlijk voor uw gezondheid. Daarom mag u dit niet zelf doen, maar dient u een expert te raadplegen voor het verwijderen van asbest in uw huis. infomil.nl geeft u meer informatie hierover.

Asbest in huis? Bel TN Slopen & Saneren

Heeft u asbest in uw huis en gaat u uw woning verbouwen, slopen of renoveren? Dan kunt u contact opnemen met TN Slopen & Saneren om uw woning veilig te ontdoen van de losse asbestvezels. TN Slopen & Saneren werkt altijd volgens de SC540 norm bij het inventariseren van asbest, voert alle asbesttoepassingen in uw huis veilig af en geeft u bovendien een asbestvrijgave na het afronden van de klus.

TN Slopen en saneren in Joure

TN Slopen en saneren in Joure

BRON en meer foto’s: http://transportfotos.nl/viewtopic.php?f=23&t=6272


Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *