Van wandelstok tot opvouwbare paraplu

De paraplu is hedendaags een veelvoudig gebruikt product dat zich onderscheidt in verschillende soorten en maten. Dit hebben we allemaal te danken aan Hans Haupt, die in 1928 besloten heeft de wandelstok veelzijdiger te maken door deze te voorzien van een inklapbaar scherm dat je tegen de regen beschermt. In de sombere periode dient de paraplu als beschermer tegen de regen, eveneens beschermt de paraplu ons tegen de zonnestralen tijdens een hittegolf in de zomer. Voornamelijk wordt de paraplu gebruikt voor in de regen.

Het paraplu merk: Knirps
Innovatie staat centraal bij Knirps, die continu de kwaliteit van hun paraplu’s weet te verbeteren. Door innovatieve ideeën werd de stormparaplu gerealiseerd. Knirps is niet zo maar een paraplu fabrikant, Knirps is gespecialiseerd in het maken van stormparaplu’s. De paraplu’s van Knirps zijn gemaakt van het sterkste materiaal zodat ze zijn bestent tegen de heftigste stormen. Ondanks dat zijn ze ook op gebied van design niet blijven staan. Door het veelzijdige design van Knirps is het zoeken van een bijpassende paraplu voor iedere kledingstijl geen probleem. Zodat u, ondanks de regenbui, stralend voor de dag komt. Knirps bied voor ieder wat wils!

Het paraplu merk: Impliva
Als grensverleggende onderneming zorgt Impliva ervoor de paraplu tot zijn recht komt als een meerzijdig product. Impliva heeft zich verdiept in de opvouwbare paraplu. De paraplu’s van Impliva zijn makkelijk inklapbaar en dikwijls voorzien van een handig opberghoes. Naast dit technisch hoogstandje van Impliva staat deze onderneming sterk in hun schoenen als het gaat om mode. De paraplu’s van Impliva zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar.

BRON: http://parapluwinkel.com

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *