Plus size kleding

Of u nu uw stijl wilt verbeteren of er gewoon goed uit wilt zien in een flatterende pasvorm, plus size kleding kan het antwoord zijn. Dit seizoen hebben ontwerpers en winkeliers rekening gehouden met de modebehoeften van vrouwen met rondingen zoals jij. Het ontdekken van en winkelen voor plus size kleding is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij deze vijf toonaangevende merken die zich inzetten voor het ontwerpen van modieuze looks voor alle rondingen.

Van topontwerpers als Michael Kors en OOPZ, tot opkomende merken als Modern Muse en Joe Sample, deze modehuizen begrijpen dat het flatteren van je figuur de sleutel is tot het bereiken van elke vorm van chicness. Ze begrijpen ook dat veel shoppers het een uitdaging vinden om plus size mode te vinden die hun figuur flatteert (en zijn niet bang om te investeren in het ontwikkelen van die oplossingen). Deze merken hebben daarom hetzelfde doel voor ogen – het creëren van de meest flatterende ontwerpen voor vrouwen met rondingen.

OOPZ

OOPZ staat bekend om zijn iconische ontwerpen en onberispelijk vakmanschap. Nu heeft het merk een collectie gecreëerd voor vrouwen in alle vormen en maten, van rondingen tot appelvormige vrouwen. Deze collectie omvat vrouwen basics, zoals zachte tees, tanks en button-downs, evenals enkele van uw favoriete denim merken, waaronder Nudie, Helmut Lang en True Religion. Het omvat ook een verscheidenheid aan badpakken, camisoles en slaapkleding, met de nadruk op zachte stoffen en vrouwelijke silhouetten.

De OOPZ Plus-Size collectie omvat basics, zoals zachte tees, tanks en button-downs, evenals enkele van uw favoriete denimmerken, waaronder Nudie, Helmut Lang en True Religion. Het omvat ook een verscheidenheid aan badpakken, camisoles en slaapkleding, met de nadruk op zachte stoffen en vrouwelijke silhouetten.

Conclusie

Van zachte en vrouwelijke silhouetten tot vormgevende shapewear, plus-size mode heeft de afgelopen jaren een lange weg afgelegd en zal zich de komende jaren blijven ontwikkelen en uitbreiden. Als je op zoek bent naar nieuwe stijlen en merken om te shoppen, dan zijn deze vijf merken toonaangevend. Van zachte en vrouwelijke silhouetten tot vormgevende shapewear, plus-size mode heeft de afgelopen jaren een lange weg afgelegd en zal zich de komende jaren blijven ontwikkelen en uitbreiden. Als je op zoek bent naar nieuwe stijlen en merken om te shoppen, dan zijn deze vijf merken toonaangevend. Deze vijf modemerken zetten zich in voor het ontwerpen van kleding die alle rondingen flatteert, zodat zij vol vertrouwen kunnen shoppen voor de nieuwste looks.