personal trainer female and woman client working out in a park - dames kleding stockfoto's en -beelden

Deel jouw stijl en passie met ons.

U kunt uw stijl en passie met ons delen. Kom langs in onze showrooms en blader door de nieuwste collectie handtassen, jassen, sieraden, T-shirts, jeans en schoenen. U kunt ook een bestelling plaatsen voor al uw wensen door uw bestelling online te plaatsen. Twee aanbiedingen voor bagage van de hoogste kwaliteit in Italië zijn bagagetassen en handbagage. De klant kan de bagage ook ophalen bij de dichtstbijzijnde terminal van het station Italianairport.

We delen ook wat we leren in de branche met u. Neem een ​​kijkje op onze website om alles te weten over tassen van de fijnste Italiaanse havers. Van waar te kopen tot hoe in te pakken tot tips en trucs van de bezitter om het meeste uit uw tas-aankoopervaring te halen. Het kopen van bagage is een zeer belangrijke beslissing. Koop bij het kopen om tijdgebrek te voorkomen altijd reisbagage zo vroeg mogelijk. Vliegtickets zijn duur en handbagage is zeer betaalbaar.

Het is een belevenis om koffers in te pakken en afscheid te nemen. Als je een tweeling, vrouw en gezin hebt, moet je ook een tweelingbagage bedenken. Extra ruimte voor het inpakken is erg belangrijk. Bekijk de inpakkubussen en zoek naar de extra ruimte. Je zult sowieso voor deze extra kamer moeten betalen vanwege het gewicht van de spullen die je hebt. Ook ingecheckte bagage heeft de mogelijkheid om uit te breiden. uitbreiden van wat je nodig hebt zal geen probleem zijn als je goed inpakt.

Kijkend naar de kenmerken moet je altijd kijken naar de stevigheid van het frame. Er moeten veel beslissingen worden genomen als je eenmaal aan boord van het vliegtuig bent. Ervoor zorgen dat het frame erg sterk is, is erg belangrijk. Een frame dat de mogelijkheid heeft om te buigen is erg goed. Dit is nodig om het gewicht van de spullen aan te kunnen.

Het materiaal van het frame is erg belangrijk. Het is beter om een ​​dun frame te kiezen dat licht in gewicht maar sterk is. Kies je voor een sterk frame, dan betaal je nog meer. Er zijn ook flexibele frames beschikbaar die u flexibiliteit geven bij het inpakken en hanteren. Het frame moet het gewicht gelijkmatig kunnen verdelen.

Dit zijn slechts enkele van de beslissingen die u moet nemen zodra u aan boord van het vliegtuig gaat. U kunt deze zaken beter bespreken met de dealer van uw keuze. U kunt ook een bezoek brengen aan de plaatselijke bagageshowroom. Bij veel kofferdealers kun je hun producten testen. U kunt er ook één meenemen naar de showroom.

De dealer geeft u advies over de nieuwste bagagekleurenschema's. De wereldwijde crisis heeft geleid tot een grote vraag naar optredens. De stijl van deze koffers zal verschillen afhankelijk van de kleur en het ontwerp dat de voorkeur heeft. Deze zijn verkrijgbaar in dinglans, dales, majors en trunks.

Het retourbeleid is een ander aspect dat moet worden overwogen voordat u koopt. Hoewel sommige dealers u gratis retour kunnen aanbieden, lopen ze het risico hun klant op de koop toe te verliezen. Zorg er altijd voor dat de bagage die u koopt, in dezelfde staat wordt geretourneerd als op het label.

Aangepaste kosten zoals gratis winkelen, reisverzekering en bagageaansprakelijkheid zijn ook enkele factoren waarmee rekening moet worden gehouden voordat u koopt. In geval van een probleem zal de dealer u helpen om het op te lossen. Beschik over een gemakkelijk te onderhouden bagage die gemakkelijk te dragen is en opslag is ook belangrijk. Het moet gemakkelijk te dragen zijn, zodat je het probleemloos op de carrousel kunt zetten.

Het is ook raadzaam om de garantieperiode te bekijken, aangezien in het VK alleen gratis garantie wordt aangeboden door de fabrikant. Als er schade is, moet u de hele garantie betalen, terwijl de rest van u is.