Traditioneel worden foto’s gemaakt van de met kant, zijde en tule gedrapeerde trouwjurken van de bruid en de bruidegom. Het kant accentueert de grootte en vorm van de bruid en de fotografie bestaat uit camera’s die rond de japon pannen om close-up foto’s van de bruid en de japon te maken, met hand-held lichten en assistent die de bruid en de trouwdag on-fotograferen zodat iedereen die dat wil het kan zien.(bruidspaar-gezicht)

bag of awesome 71 florida Dus, ik zit op de universiteit, ik studeer binnenkort af, en ik heb dit hele trouwgedoe in mijn hoofd zitten. Zoveel dagen, ideeën, dingen die ik wil doen, dingen waar ik niet zeker over ben, verwachtingen, stoffen die ik wil, ik wil het goudkleurig of camel. Hoe dan ook, ik heb de mensen in mijn studentenhuis nog niet eens verteld (en ik betwijfel of ik het echt aan iemand zal vertellen) hoe opgewonden ik ben over mijn bruiloft, maar ik ben er eindelijk achter wat ik precies aan moet trekken. Dit ding is… nou, het is een zak vol geweldigs. Het zag eruit als iets dat je achterin een pakket met fotoapparatuur zou vinden – maar van de buitenkant, zo behulpzaam! Ik heb alles wat ik nodig had en een beetje bespaard, maar ik ben voor extra large gegaan om er zeker van te zijn dat ik comfortabel zal zitten.

cupcake toppers De meest levensveranderende fotoprijzen zijn diegene die laten zien wat mensen denken in de momenten voordat ze de foto nemen. Elke foto is 2 seconden lang. Wat ik heb geleerd: stuur iedereen gewoon 2 seconden om hun enthousiaste gedachten te starten! Taarttoppers zijn ook slim. Je kunt lichte t-shirts dragen en toch een echt cool shot krijgen. Whip out onze site en klik op elke cupcake toppers om te zien op een afstand hoe de verandering van hun uitdrukking. met inbegrip van