Horloge Den Haag

Is de naam gouden plaat juwelen of gouden plaat juwelen een verkeerde benaming?

In feite werd eind jaren ’80 en begin jaren ’90, toen de “flinterdunne” juwelenstijl weer in de mode kwam, de term “gouden plaatjuwelen” nooit gebruikt in de modepers, en om naar dergelijke juwelen te verwijzen, werd alleen als grapje gebruikt. Nu, elke modebewuste vrouw (of jongen) weet dat niets zegt “Ik ben cool” als een hete flamingo ketting met een even hete paar oorbel ringen, opgehangen tussen hen.

Het belang van een horloge

Het was zelfs zo cool dat het een belangrijke rol heeft gespeeld in de geschiedenis van de juwelen, waardoor het de coolste, meest verspreide en belangrijkste juwelenstijl is die ooit in de menselijke samenleving heeft bestaan. Het feit dat het bij toeval werd gemaakt, gecombineerd met zijn extreme fijnheid, heeft het een zekere romantiek en duurzaamheid gegeven die ontbreekt bij de wegwerpplastics van vandaag.

De grootvader van alle moderne makers van vergulde juwelen is tegenwoordig gemakkelijk herkenbaar als het merk “G-Star”, dat onbetwistbaar aanspraak maakt op het feit dat het ’s werelds grootste fabrikant van vergulde juwelen is. Waar G-Star het meest bekend om staat is het produceren van high-end horloges in Den Haag, wat het met ongeëvenaarde zwier doet. Voor mannen ziet de G-Star eruit zoals je zou verwachten: slim ontworpen, met wat rondingen, maar met een zeer eigentijdse look – bijna futuristisch. En als je een stijlstatement wilt maken, kun je dat op de goedkope manier doen: G-Star horloges worden gemaakt in zeer smaakvolle, prachtige ontwerpen, die net zo opvallend en indrukwekkend zijn als het origineel. Als je wilt, kun je ze ook met bandjes vinden, maar de originele Big Play-armband is nog steeds onverwoestbaar en veelzijdig als altijd.

Ongelooflijke functionaliteit en stijl te complimenteren

Om de ongelooflijke functionaliteit en stijl te complimenteren, zijn de horloges van G-Star ontworpen om in verschillende omstandigheden goed te functioneren. Je vindt G-Star sporthorloges voor heren met waterdichte kasten, maar je vindt er ook met robuustere kasten, die zeer geschikt zijn voor meer delicate situaties. Over het algemeen zijn G-Star herenhorloges gemaakt met meer metalen onderdelen, zodat ze een paar schaafwonden voor het einde van de dag kunnen overleven.

Ondanks hun geraffineerdheid is er geen reden om te denken dat G-Star-horloges saai of alledaags zijn. Ze zijn gemaakt tot in de perfectie, met allerlei indrukwekkende functies verpakt in een knappe, mannelijke verpakking. Ze zijn gemaakt om lang mee te gaan en er tegelijkertijd geweldig uit te zien. Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk: deze horloges zijn gemaakt om nuttig te zijn.