Couple, Hug, Together, Winter Clothes, Winter Clothing

Stijl vertegenwoordigt jou

Zelfs als je maat 44 (VS) of maat 60 (XL) draagt, geloven mensen dat je een stijl bent – geen serieuze professional. Human resource managers, bedrijfsontwikkelaars, verkoopvertegenwoordigers en andere leidinggevende rolhouders vertrouwen op uw uiterlijk om hen te helpen hun werk te doen. Ze zullen je complimenten geven als je je in een passende stijl kleedt.

U ontvangt punten op basis van het uiterlijk van anderen. Als andere mensen vinden dat je de tijd hebt genomen om je pak samen te stellen of dat je genoeg om je uiterlijk geeft om tijd in je uiterlijk te steken, ontvang je meer punten.

Andere mensen zullen zich zekerder in de omgang met je voelen als ze ontdekken dat je een serieus persoon bent die je eigen uiterlijk in perspectief plaatst.

Je verdient de bezuinigingen niet

jezelf domineren, betuttelen en afmeten aan het beste dat beschikbaar is, kan schadelijk zijn.

Waarom? Er zijn zoveel snitten, stijlen en kleuren beschikbaar, en de meeste laten je er anders uitzien.

U zult het moeilijk vinden om broeken te vinden die bij uw lichaamsvorm passen, hoewel u ze jaren geleden had kunnen kopen. categoriseren is slordig en subjectief. Afhankelijk van de afdeling die u bezoekt, kunt u in de winkel een andere behandeling krijgen.

Korte broeken zijn niet in, en ze willen er ook niet mee gezien worden. Dezelfde mensen die opscheppen over de wijde onderkant van hun benen, zijn misschien gekant tegen een lage broek. Ze verliezen die strijd om ultrastrakke kleding te tekenen volgens de normen van acceptabele mode.

Het is niet hun schuld dat "de markt" hen dicteert wat ze moeten dragen of wat ze willen.

De sectie "Doe het goed"

Ga naar de sectie "Santos". Niets zegt "snijd het dit jaar" zoals "snijd het dit jaar Santos". "Maak een nis voor jezelf voor een dag". Doe nooit beide, "verfijnd" en "stijlvol" zijn slechte ideeën die moeten worden uitgevoerd.

De zaak "Full Monty"

Hier kun je alles aankleden. — Dat betekent een pak of jasje, vergezeld van een stropdas, overhemd en (als je durft) zelfs een sjaal of een riem.

Eén maat past iedereen

Dit is niet alleen onjuist, maar het hele punt van het krijgen van een paar in "maten" grote maten kleding dan wat je gewend bent te dragen (3X, 4X, 6X, etc.).

Als je niet in die "one size fits all"-categorie past, overweeg dan niet om er een te kopen die erin past.

Je vrienden zullen er commentaar op geven

Het dragen van kleding die je figuur, vorm, maat of stijl niet flatteert is ellendig en onbeleefd. Krokant, niet?

Zet jezelf daarbuiten. Geef een beetje. Waarom niet? Het is een terugroepactie naar echte mode die lokaal wordt gemaakt. En een oproep aan uw eigen gevoel voor stijl.

Voor het meeste geld dat aan je garderobe wordt uitgegeven, krijg je maar een paar keer gedragen. Laat ze tellen. — En, niet alleen de beste stukken, ook uw "ga naar" trendy kledingstukken.