Het is een tweedelig pak dat bestaat uit een shirt met lange mouwen en ritssluiting en een jasje met ritssluiting en afneembare capuchon. De laatste tijd zijn trainingspakken gemaakt door modeontwerpers met het oog op urban fashion herenmode.

De voorkeuren voor trainingspakken zijn veranderd. Om te beginnen worden ze onder een korte broek gedragen of maken ze zelfs deel uit van een sportkleding. In zekere zin is het meer een uniform geworden voor atleten, wie ook maar geneigd is te sporten in gedachten. Uiteraard, velen dragen ze gewoon als comfortabele kleding op een soort van zware fysieke activiteit. Bovendien wordt het bij voorkeur gecombineerd met een tennis outfit voor de hand liggende redenen. Voor ongewone thema’s worden trainingspakken vandaag gedragen in combinatie met T-shirts om ervoor te zorgen dat de drager er goed gecoƶrdineerd uitziet. Voor vrouwen is de keuze meestal een combinatie van een broek, meestal lang, en een top met lange mouwen.

Het trainingspak ontstond in het kielzog van de Eerste Wereldoorlog, toen leden van het Britse aerobicsteam Canvas-waisted waren. Vanwege de kleding die zij op het werk hadden aangetrokken, wilden zij een manier om warm en droog te blijven tijdens wat zij “The Burp” noemden. De Autonians besloten het wat gemakkelijker te maken door een sweatshirt met capuchon aan het bestaande trainingspak te bevestigen. Het sweatshirt in kwestie had een capuchon, evenals knopen om het te sluiten.

Later werd het gebruikelijk om er een luier onder te gebruiken en toe te passen, naast een paar sokken. De echte roem van het trainingspak ontstond in 1978 toen wielrenner van wereldklasse Lance Armstrong er een aantrok tijdens zijn Tour de France. Tot op de dag van vandaag zijn alle “avage” bikini’s met trainingspak-trend zo ontworpen dat ze passen bij de drager van het trainingspak. Voor sommigen heeft de trainingspakkencultuur een heel nieuw leven gekregen.

De hedendaagse trainingspak-trends zijn op ontelbare manieren geƫvolueerd. Het basisconcept is echter intact gebleven. Het draait nog steeds allemaal om de broek. De broek is echter geen traditionele fietsbroek, of een traditionele caftan broek. Met andere woorden, het kan een beetje verwarrend worden. Maar, heb geduld met ons.

Voor nu, vermijd elke vlek-ook de verleiding om wit te dragen, jij vuile gekke kerel!

Boots de trend van het sporttrainingspak na

Ongetwijfeld de populairste trend om te volgen. Hier is waarom – als je een modern pak draagt, kan het als muze dienen voor de kleren die je de hele dag zult dragen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je moet gaan winkelen, jongens. Leg gewoon je oude pak in de kast, en zwaai je moxie met de kleren die je draagt… en je bent al op weg naar die 3-tassen limiet, truien.

Ja, de kleren die je niet wilt dragen zijn verkocht. Maar je oude kleren zitten er nog ergens in. Draag ze later. Niet voordat je energielenzen gaten in je zakken branden. En je verliest er bijna altijd tijd mee (de sleutel hier is om de lijnen een beetje te omzeilen).

Overdag ben je waarschijnlijk een “rockstar” en ga je helemaal los op je werk. Portemonnee patronen moeten slank zijn (denk recessie-eraags). Slecht nieuws – een tas uit het recessie-tijdperk is zelden chic. Slecht nieuws (alweer) – die tassen blijven haken aan dingen zoals banken en sofa’s. Uw normale 9-tot-5 zakelijke vergadering zal gewoon goed doen. Dingen zoals salontafels.

Ook populair zijn felle kleuren. Houd uw kleding een beetje meer Basics (gemengd met kleuren). Koop een paar middelgrote tassen om het hoognodige in mee te nemen. Op deze manier heb je geen tas nodig die maar een paar dingen kan dragen. Houd je broeken en pantalons neutraal qua kleur. (Nee – navy, nee – zwart). Ongeacht de kleur, ga voor een tas die (1) past bij uw lichaamsgrootte, en (2) genoeg ruimte heeft voor de dingen die u normaal gesproken uit uw tas haalt.

Eenvoudige elegantie is de sleutel. Een rommelige tas geeft minder het gevoel dat u op het scherp van de snee bent. Organiseer uw spullen ook zo dat ze gemakkelijk te vinden zijn. De laatste sleutel is ervoor te zorgen dat u een sterk gevoel van individuele stijl heeft.