Bruiloft, Huwelijk, Echtgenoot, Vrouw

Bruiloft: Boheemse aanstaande bruiden kunnen zich gemakkelijk verkleden, maar moeten veel van hun trouwkleding in hun kast bewaren. Het belangrijkste om te onthouden voor de trouwdag is om het zo simpel mogelijk te houden, als je een grote entourage hebt is het nog belangrijker dat je schoenen, sieraden en kapsels op elkaar afstemt. Nadat al uw gasten de ongelooflijke foto's van uw huwelijksceremonie hebben gezien, zult u de studioots van gasten hebben die een foto van u en uw bruidsmeisjes willen maken. Voor de zekerheid is het een goed idee om al je basisbenodigdheden voor je bruiloft bij je te hebben, waaraan je accessoires (met name oorbellen en kettingen) kunt toevoegen voor een persoonlijk tintje. Om de boho-look echt af te maken, vergeet je haar niet! Als je een op hippie geïnspireerd kapsel wilt dragen, denk erover na om pruiken met kanten voorkant te krijgen voor de beste resultaten. Veel haarstylisten zullen je vertellen dat je moet nadenken over het proberen van een "mini-hed" of een pruik met een gevlochten haaruitval. Denk goed na over uw opties, u zult versteld staan ​​van de resultaten! Voel je natuurlijk geen hippie als je pruiken gaat shoppen!

Funky: Om je stijl "funky" te maken, kun je denken aan een bruine, dikke lange ketting met lange ring met bell bottom of middellange tie-dye lange afstand ketting met een losse stijl. Ik wil echter waarschuwen voor overdrijven.

Neem wat je hebt gevonden en gebruik het, maar voel je niet schuldig omdat je je eigen look hebt gemaakt. Als je ervoor kiest om je stijl te personaliseren, zijn foto's niet allemaal hetzelfde, en zal alles uniek en speciaal voor je zijn, als je neem de tijd om je stijl te coördineren.

Boho Chic: Een beetje een verfijnde stijl, niet veel ruimte om je eigen leuke stijl te creëren, maar het is goed om te experimenteren.

Funky:Boho Chic, zoals eerder besproken, gaat over experimenteren, maar met een unieke twist.

Kleurenpalet:

Kleur is het allerbelangrijkste in de mode, en er zijn twee manieren waarop je het uiterlijk van je garderobe kunt veranderen. Je koopt ofwel kleurenpaletten die al passen bij je lichaamsvorm, of je probeert te zien wat je kunt creëren met je eigen kleurkeuzes.

Met vertrouwen kleur dragen is de beste manier om er fantastisch uit te zien, en een goed passend kledingstuk is een modestatement dat een andere vrouw ter wereld nooit zou kunnen evenaren.

Regenboogkleurige vesten van gemiddelde lengte kunnen een geweldig item zijn om toe te voegen aan je lentegarderobe, en je zult merken dat ze bij bijna elke lichaamsvorm geweldig staan. Vesten zijn dorpse elegantie op straatniveau, en een snelle trip naar de winkel, en je zult een enorme verscheidenheid aan op de jaren zestig geïnspireerde kleuren vinden om toe te voegen aan je nieuwe garderobe. Vesten zijn, net als vesttruien, een gemakkelijke manier om het uiterlijk van een volledige outfit te veranderen.

Oorbellen:

Oorbellen zijn een modieuze manier om een ​​eigen look aan onze outfits toe te voegen, en ze zijn zo'n geweldig hulpmiddel om het leven van elke outfit te personaliseren. Wanneer was de laatste keer dat u een paar oorbellen nauwkeurig op een paar oorbellen kon plaatsen? Ik dacht het niet! Het doet me pijn om je te vertellen dat oorbellen en kettingen niet "opzichtig" of glitterachtig hoeven te zijn om te werken. Ze zien er perfect uit op zowat elk gezicht, en je zult oorbellen en kettingen vinden die elke dag bij een paar outfits passen. Grijp niet de kans die je met opzet kunt krijgen.

Handschoenen:

De meeste kleuren passen bij meer dan één gearceerde outfit, maar het dragen van een handschoen in een felle kleur is expres. Handschoenen zijn gemakkelijk toe te voegen wanneer herfst- en winterkleuren in de winkels verschijnen. Handschoenen, zoals mutsen en sjaals, voegen een vleugje eigen persoonlijkheid toe om je outfit naar een hoger niveau te tillen. Als ze je handen omhelzen, raak ze dan niet kwijt; ze werken om meer persoonlijkheid aan uw ensemble toe te voegen.

Kleding en schoenen:

Er is nog nooit een beter moment geweest om online voor spotprijzen te winkelen. Onze persoonlijke favorieten zijn altijd de beste manier om te winkelen voor die niet-kledingstukken die maar op de voorgrond lijken te komen. En hoewel een beetje kleurdiepte uw opties kan beperken, verandert het kopen van neutraal in een kleine stijl de hele look. Investeer in een klassiek, goed passend pak en het gaat jaren mee en raakt uit de mode, wat de huidige trends ook zijn. Investeer in je stropdas en zijn horloge en zijn portemonnee en zijn vliegticket en het zal allemaal zijn vruchten afwerpen. De volgende keer dat je jezelf wilt trakteren, doe dan wat we voorstellen en vergeet dit niet de volgende keer dat je beslist wat je gaat kopen, het kan de beste zijn die je ooit hebt gemaakt!