UV zwemkleding voor kinderen: hot or not (maar in ieder geval veilig)

Premium zwemmode moet comfortabel en aantrekkelijk zijn in de materialen die u kiest. Lycra en spandex zijn materialen die bekend staan als zeer rekbaar. Ze zullen rekken om u te passen. Ik weet dat ik in de zomermaanden, wanneer ik op een eiland woon, heb moeten smeken om een zonnebrand-bh te krijgen. Ik kon hem nog wel in mijn la passen, maar dan zou hij ellendig zijn om te dragen. Door echter iets anders dan katoen te kiezen dat ademend is, zoals katoen + stretchvezel of katoen + rhiX, kun je op een warme dag toch nog in je lades. Lycra en spandex zijn materialen die met kunststoffen worden vervaardigd, in tegenstelling tot wat algemeen wordt aangenomen dat ze van katoen worden gemaakt.

Lycra en spandex zijn materialen die niet te vergelijken zijn met gewone badkleding. Veel van de voordelen van deze materialen zijn gebaseerd op de mate van rek die ze toelaten. Hieronder is een foto. U ziet de vergelijking van lycra met katoen, dat geen rek geeft maar u wel veel koeler maakt.

Laten we het dus “simpel gezegd” over deze stof hebben. Waar denk je aan als je “Putting it simply” hoort? Is het als je denkt aan je wazige, stinkende broek? Of als je denkt aan je BBQ, Emu Bronulla moet je verrast hebben. Of is het als ik denk aan… nou ja alles! Deze stof voelt uniek aan door zijn lossere kwaliteiten. Dit zijn kwaliteiten die het gemakkelijker maken om er vloeiend mee te zijn. Bovendien, wanneer dit materiaal nat wordt, neemt het niet zo veel water op in het zwembad en verdampt het snel. Anderen melden echter dat hun pak na het douchen opzettelijk naar chloor gaat snakken, waardoor het soldeer aan de andere kant gaat ademen. Ik weet niet of ik een Harley Davidson Tee shirt’d zou krijgen na een zwempartij, maar liever loungen bij het zwembad, de zon die door mijn raam schijnt, allerlei heerlijke dingen. Deze nieuwe rekbare stof geeft je wel het gevoel dat je uit je vel wilt springen, en dat is maar goed ook. Wat het je niet ongemakkelijk maakt, is oncomfortabel. Stel je voor dat je in een warm bad ligt terwijl je probeert te ontspannen. Liggen doet het baden lijken op een picknick die constant gedaan wil worden… maar natuurlijk een zwembad in de buurt. Louis Vuitton, levert altijd ware mode aan de massa’s in alle generaties. Ook zou ik denken dat het dragen van een van deze zou zorgen voor een redelijk gedenkwaardige Rodeo Loop. Je hoeft niets anders te doen dan te genieten van je tijd in de zon, en wat je ook kiest om te dragen, de rest zal worden verzekerd door de stof. Als dit klinkt als een soort opgeheven doel, dan is dat jammer. Loungen bij het zwembad in een rekbaar ratachtig oud pak, is gewoon het leukere om te doen.

Als je iets koopt voor deze wereld, wil je een statement maken. En dit spul past in elke situatie. Dit zijn geen kleren die je elke dag kunt dragen. Ja, deze zijn comfortabel, als wat er in de stof categorie is je favoriet is. Ik heb ontdekt, na het dragen van monogram zijde bij verschillende gelegenheden, dat deze categorie heeft een ongewenste prestaties voor mij. Het meest fascinerende is het feit dat ik altijd in staat lijk te zijn te bepalen wat het is, hoewel ik er in de loop van dit streven achter ben gekomen dat ik er geen plezier aan beleef. Ik veronderstel dat dit de reden is waarom het pak mij zo indrukwekkend heeft gehouden. Wat weerhoudt mij er ook van om het op te geven? Het is het simpele feit dat ik duurzaam ben, en ik veronderstel dat dit een eigenschap is die in een ander artikel kan worden ontdekt.

Hoe je het elastiek ook uitrekt, het pak is gemaakt van een elastisch materiaal dat de kracht heeft om minstens tien mannen van lengte in hun trein te houden door de structuur van de stof te veranderen. Dit fenomeen houdt mannen zoals voetbal- en honkbalspelers vast, en het werd meer dan 1000 jaar geleden al toegepast. Deze methode om mannen van een bepaalde klasse bij elkaar te houden werd genoemd door John E.ttes, een rijke kleermaker uit New York City die er genoeg van had dat zijn klanten gehaast door zijn winkel liepen. Ettes hoefde niet verder te zoeken, want hij was al een bekwaam stoffenmaker. Met zijn vaardigheid en geluk kwam hij op het idee om naden te naaien met afval: dat wil zeggen kleding gemaakt van de resten van iemand die is overleden. Het werkte, en zijn klanten waren er blij mee.

Het ontwerp van de suitOWN onthult deze grote geschiedenis. Het pak heeft twee binnenzakken In plaats van uit te stralen, is � aan het ene uiteinde geplaatst, en aan het andere uiteinde met een kleine klep. De kraag is gemaakt uit één stuk bruin vilt, of uit een schuimend stuk denim stof, afhankelijk van wat het meest geschikt wordt geacht. Zwembroek vader zoon