t-shitrs zeefdruk - textieldrukkerij stockfoto's en -beelden

Designer Clothing Print is een nieuwe, innovatieve en toch meest succesvolle manier om een ​​bedrijf op te richten. Ons model print al 9 maanden inspirerende en mooie kleding. We hebben onze eerste partij bedrukte kleding verzonden op 3 juli – en we zijn nu klaar om te beginnen met het aanpassen van bedrukte kleding voor onze bestaande klanten. Hier zijn enkele tips en trucs voor het kiezen uit onze uitgebreide lijst met kleding- en T-shirtmodellen.

Ten eerste, wat zeggen onze klanten over onze producten? Dit is slechts een van de redenen waarom u bij het kiezen van kleding en T-shirts rekening moet houden met zowel klanttevredenheid als redelijke prijzen.

Als u overweegt om echt kleine kinderkleding in vintage-stijl te bedrukken, raden wij u aan dit te heroverwegen en in plaats daarvan gebruik te maken van onze diensten. Onze favoriete klantenkring waren ouders en grootouders, maar tot de klanten van onze nieuwe zaak behoren veel jonge mensen die geld willen besparen, maar niet het label toombie willen.

Ons favoriete advies bij het kiezen van kleding voor kinderen is om te kiezen voor klassieke stijlen die het beste halen uit een goede pasvorm, print en snit. Op deze manier kunt u hoge prijzen rechtvaardigen, maar zal uw klant echt blij zijn met het eindresultaat. Wat we interessant vonden, was dat nogal wat ouders aanvankelijk terughoudend zijn om bedrukte kinderkleding online te kopen, maar toen ze de service en de uitstekende kwaliteit van bedrukte kleding zagen, wilden ze hun kinderen helemaal niet lastigvallen.

Uiteindelijk zaten onze winkels op de dag dat we opengingen vol met blije enthousiaste klanten. Wat er gebeurde, was dat we binnen een paar dagen nadat we ons product te koop hadden aangeboden, nog meer van deze prachtige kinderkleding met print verkochten dan we hadden verwacht. Sommige van deze mensen kochten toen andere kinderkleding, als bijwerking.

Ons advies

Om ons advies te schetsen voor mensen die nieuw zijn in de vintage modewereld, of degenen die het zelf willen doen, hebben we een lijst opgesteld met 10 dingen die je moet overwegen als je met succes de volgende vintage klassieke kinderkleding wilt produceren.

1. Kies een rijk, kanarie-gouden kleurenpalet. Hoeden zullen er in overvloed zijn, omdat veel kinderen dol zijn op het dragen van een rode, roze of oranje hoed. In feite is het niet ongebruikelijk om de hoed van een speler in een voetbalteam te dragen.

2. Kies hoogwaardige materialen met duurzame vormen en sterke details. Plaid en visgraat zijn erg in de mode, en je zult geïnspireerd worden om iets, wat dan ook, van deze rijke materialen te naaien om je volgende vintage klassieke kinderkleding te creëren.

3. Blijf trouw aan stijlen uit de jaren 60 en 70. Kindermode uit de jaren 60 en 70 was in de geest van vintage, en de geest van vintage is opwindend, fris en onverwacht. Het kan heel moeilijk zijn om vintage kleding uit het juiste decennium te vinden, en soortgelijke, opwindende mode tussen frequente en minder frequente periodes.

4. Team your clothes with high quality accessories. Chunky, layered necklaces and dangling earrings and bracelets are very much a vintage staple, along with large, chunky handbags and stacked, Chelsea boots. The statement necklace is best made from braided leather or hemp, and vintage glasses with a skinny rim and a touch of red or black can be everywhere in summer 2011.

5. Be open-minded and experiment beyond your comfort zone and of course your price range. Try muted colours and asymmetrical patterns and fabrics, and don't hesitate to try a new style, such as a roll neck on tee shirt and pair it with a Chelsea boot. Who knows, you might start a trend of your own and so you can win new customers, too!

6. Chassiness collars and quirky slogans on T-shirts are a definite winner in the market, as long as they are not humorous or crude. Multi-person jokes that require multiple words to understand should always be avoided, unless you have been invited to a nip event of some kind, then they can be creative. Favourite retro cartoon characters, elvist pen colours, and other vintage banes are the preserve of these vintage clothers only.

7. Wanneer je je volgende vintage kleding ontwerpt, denk dan eens aan enkele van deze iconische looks en hun impact op de stijl die je wilt nastreven. Denk de volgende keer dat u aan het ontwerpen bent aan kapsels en de snitten van jurken die u telkens weer bewonderende blikken hebben bezorgd. Denk eens na over de kleding die je draagt. Is het je ooit gelukt om de vintage look te behouden, maar te updaten in overeenstemming met de huidige tijd? Zo niet, denk dan opnieuw na.

8. Denk na over je levensstijl en koop dienovereenkomstig vintage kleding. Ben je op het soort plekken geweest waar je vroeger vaak kwam, of waar je je op je gemak voelt zonder echt te genieten?