kindermode is zowel verleden als heden. Het betekent verandering en biedt de mogelijkheid van een nieuwe manier van leven. Het is een staf van diegenen die hun eigen stijl maken.Een ander ding dat we kunnen vertellen over mode is de mening. Sommige mensen prijzen een ander omdat hij het heeft en anderen bekritiseren hem omdat hij het niet heeft. Wat een persoon draagt is niet al te belangrijk, hoewel waar hij of zij is belangrijker.Mode is het bepalen van de trend, niet op de start-en landingsbanen, maar in de straten en op de pleinen van onze steden. Wat wordt de trend van de straten en pleinen deze zomer? Laten we, om ons te oriënteren, eens terugblikken op enkele onderdelen van de trend van vorig jaar. De rebelse mode, de pop-art en de bedrukte en gevlekte t-shirts van vorig jaar. Wel, die maken deel uit van de mode die dit jaar zal aanhouden. Sommige nieuwe elementen van het ontwerp, zoals foto’s, kunst, slogan t-shirts zijn altijd te zien in de modeshows.Mode is het accent van zijn tijd.

De jaren ’60 – ’70 – wenden zich tot het tijdperk van de disco – de bell bottom broeken, glanzende spandex, platform schoenen, en minirokjes. Mode is zo democratisch – zelfs kleine kinderen volgen de mode. Mode veranderde niet – er was een trend op school – en op de straatmarkten ook.Mode is de roep van de straat.Wat zijn de elementen van design die ons vooruit houden? Mode heeft een visie, een plan. Vrouwen zijn de ontwerpers – zij die mode ontwerpen dragen het nieuwste.Zij zijn degenen die de modetrends kennen. Hoe creëer je mode? Er zijn verschillende cursussen die je kunt volgen – van modemode en kledingontwerp tot mode merchandising en mode marketing.

Hoe meer informatie je hebt over modetrends, hoe gemakkelijker het voor je zal zijn om de kleren te maken die je wilt dragen en om de modetrends bij te houden. Modetrends zijn dynamisch – ze veranderen regelmatig. En het is een kunst te weten wat het nieuwste is en wat niet. Er is bijvoorbeeld geen reden waarom kleding met een babypopjurkje en andere vrouwelijke kleuren alleen voor de herfst en de winter gedragen zou moeten worden. Deze kunnen de rest van het jaar gedragen worden als je weet hoe je je kleding en accessoires moet kiezen. Leer hoe je origineel kunt zijn en je kunt onderscheiden van de rest van de menigte.Het aantal modeshows dat wordt gehouden is ook een goed bewijs dat de mode hoogtijdagen in aantocht zijn.

En als je het moeilijk vindt om de modemarkt te betreden, dan hoeft dat niet. Er zijn verschillende modelabels die ontwerp- en modeadvies geven. Het is wel wat anders dan kleding door elkaar husselen en de stad geel verven.

Bruisende en vrolijke kleuren – babypopjurken en Barbie-kleuren – zijn voor altijd. En jongens kunnen zich nu veel beter uitdrukken door middel van mode dan zelfs drie generaties geleden. Vroeger was jongenskleding basic en saai – tot ze tiener werden. Maar nu is jongenskleding leuk en eigentijds geworden.

En als je je eigen modelabel wilt beginnen, heb je meer nodig dan alleen geld. Je moet oog hebben voor esthetiek en een gevoel voor design. Dit zijn de twee essentiële ingrediënten van een succesvol modelabel.

Tenslotte zal een succesvol modelabel de kopers vinden die het nodig heeft in de verschillende modesteden. De kopers zijn degenen die zullen helpen uw succes te verlengen en uw label te helpen verkopen. Het enige wat u hoeft te doen is hen te begrijpen en uw merk met hen te laten versmelten.