Cup, Water, Napkin, Sky Reflection, Glass Tumbler, Air

We hebben veel andere stijlen voor een 9-jarig meisje en ook voor een jonger meisje.

Toen ik aan het winkelen was bij de grote warenhuizen; Ik was alleen achter de sieraden aan; Ik bedoel de grotere winkels zoals JC Penney. Ik had iets groots nodig in mijn prijsklasse. Helaas is dat niet het geval om tegemoet te komen aan de behoeften van mijn kleine juffrouw. Ik heb de afgelopen twee jaar bij Payless Shoes gewinkeld en ik zal dat blijven doen omdat de selectie geweldig is, de schoenen redelijk zijn; Ik krijg ze voor een geweldige prijs en ik heb een basis van solide prijzen en een geweldig bedrijf.Tumbler

Toen ik nu aan het winkelen was bij de grote kistenwinkels; Ik kocht de gewone sieraden — degene die iedereen droeg. Ik kon de ongebruikelijke statement-sieraden die ik wilde niet betalen; alleen te vinden in de grote winkels. Deze standaardaccessoires uit de grote dozen leken duur en wilden opgemerkt worden… Ik had iets unieks nodig dat ik me kon veroorloven zonder schulden te maken.

Toen ik mijn plaatselijke Payless-schoenenwinkel binnenliep, stond ik versteld van de selectie die ik zag in de opruimingssectie – Ik had het over de belichaming van de Payless-schoenenwinkel omdat ze zo'n grote verscheidenheid aan prijzen en stijlen hebben. Deze Payless-winkel heeft onlangs een nieuwe lijn dure maar goed gemaakte sieraden toegevoegd. Veel duurder dan ik had verwacht. Nu zie ik wat ik altijd zie: huwelijksjuwelen. Ik zat altijd onder de fabrieksprijzen. Ik kan me niet zoveel individuele horloges veroorloven om mee te beginnen. Kijken naar sieraden op dezelfde manier als veel vrouwen doen; Ik zie weelde, blingbling, sensatiezucht en overdreven duplicaten. Toen ik echter de sieradenafdeling binnenkwam, was ik onder de indruk. Alle topontwerpers zijn hier. Niemand zou zijn sieraden voor zo'n hoge prijs verkopen. Het is ook niet nodig. De meeste sieraden die ze wel hebben, zijn van hun eigen labels. De horloges in deze specifieke lijn zijn uniek en onderscheiden zich van de rest van de gewone horloges door het aanbieden van moderne designs. Ontworpen door 's werelds beste horlogeontwerpers, die hier worden gepresenteerd, behoren tot de mooiste juwelen die er zijn.

Terwijl ik nadenk over de prachtige Safiro, ging mijn geest in een andere modus. Ik lach om mezelf, niet om wat ik zeg, maar om hoe ik zo bekrompen ben geweest in deze specifieke branche. Hoe ik zoveel geld kan uitgeven aan deze te dure, onder opdringerige, duidelijk nepjuwelen, terwijl ik de waarheid ken. Deze horloges zijn in veel gevallen ontworpen in de jaren 70. Laten we eerlijk zijn, ze zien eruit als horloges uit 1984. Als ik een dollar zou hebben voor elke persoon die een plastic computerpolshorloge heeft gekocht (esthetisch gesproken), dan zou ik rijk zijn — zoals de rijken van de wereld zich kunnen veroorloven.

Dit is de reden waarom sieraden zijn ontworpen met replica-ontwerpen. Houd daar dus rekening mee als je gaat winkelen. Weet wat u koopt, maar weet dat u een replica koopt. Tenzij je weet dat je naar een echt ongewoon horloge kijkt, van een verouderd ontwerp of van een ontwerper die zo ver terug is dat het geen naam heeft; je koopt echt een ondermaats horloge dat in je juwelendoos zal zitten en er sierlijker uitziet dan op de plank. En de juwelier zal het niet erg vinden, want het kostte niet veel.