Kousen, Panty, Been, Benen

Gebruik alleen sublimatie Digital Printing (Sdpp) om er geweldig uit te zien. Sdpp kost niet alleen minder dan zeefdrukken, het is bijna net zo goed en soms superieur. Je kunt ook je eigen panty's ontwerpen, patronen uit je fantasie halen en ze voor een zeer lage prijs op je panty laten drukken.

Probeer ten tweede een industriële panty met 4 kleuren te krijgen. Industrieel printen in 4 kleuren is gemakkelijk verkrijgbaar op internet, je kunt ze zeer goedkoop en in enorme aantallen kopen. Ze zijn ook verkrijgbaar in vaste maten, zodat je er veel ontwerpen op kunt doen. Er zijn ook industriële panty's in 4 kleuren beschikbaar voor kinderen, tieners en volwassenen. Laat zieke patronen, woorden als "genezen", "millennia" en andere patronen uit je verbeelding op deze panty's printen. Je kunt ook gebruik maken van transmissie-inkttechnologie, wat een beetje lijkt op het printen van een enorm ontwerp op een stuk papier, maar dan fantastisch. Het mooie van een 4-kleurige panty is dat ze niet vervagen, barsten of afbladderen na meerdere wasbeurten. Ze blijven wit, zelfs nadat ze zijn gewassen, en ze brengen inkt heel goed over, zodat je erop kunt tekenen of erop kunt ontwerpen met een prachtige permanente pers.

Handige informatie om in gedachten te houden bij het gebruik van panty's met prints en andere fantastische effecten, is dat ze niet voor alle doeleinden geschikt zijn. Zoals bij alle andere modekledingstukken, kan het zijn dat u bij sommige toepassingen wat voorzichtiger moet zijn. Sommige toepassingen zijn het eenvoudigst, zoals de vele voorversterkende henna-ontwerpen die verkrijgbaar zijn bij uw plaatselijke supermarkt. Andere toepassingen vereisen meer werk, zoals het ontwerpen en bedrukken van panty's met metamorfe thema's, ingebedde dromen, meerdere kleuren of het bestuderen van de reflecterende eigenschappen van panty's, vooral als ze zwart zijn.

Medding panty's zijn zwart, vrouwelijk en ruim, dus ze zijn een geweldig thema voor een halloweenfeest. Deze panty's zijn meestal relatief goedkoop, dus je kunt het je gemakkelijk veroorloven om ermee te experimenteren als je de tijd hebt. Ook zijn ze perfect in staat om als extra "ouflage" te fungeren in het geval van onvermijdelijke hondenaanvallen op het feest.

Panty's zijn ook een geweldige mouw voor een vrijgezellenfeest, kies voor een sexy maar redelijk veilig kostuum. Ze kunnen gemaakt zijn van dik ondoorzichtig materiaal of vederlicht dun nylon breisel, maar het idee is hetzelfde: ze zitten strak op de dijen en passen zo dat je dijen dicht bij je ogen zijn.

Sommige panty's hebben open tenen en sommige zijn ontworpen als gesloten kousen. Er zijn verschillende soorten bandjes, en ze kunnen stroken, glanzend of gewoon geribbeld zijn. Sommige zijn vrij transparant, maar andere zijn duidelijk ondoorzichtig. De kleur en dikte van de kousen die je kiest, hangt af van je persoonlijke smaak en ook van het effect dat je wilt bereiken.

Kortom, er zijn veel verschillende soorten kousen en ze zijn heel gemakkelijk verkrijgbaar. Je hoeft alleen maar op de juiste plek te zoeken om de perfecte panty voor jou te vinden, en de perfecte panty voor de feestavond!