Pendant, Heart, Crown, Rhinestones, Rhinestone Heart

Snel vooruitspoelend naar het heden, wat hebben we in gedachten als we naar de foto van het Bohemian sieraaden kijken? Het antwoord is heel wat meer dan we hadden gepland. Maar zoals we het zien, zijn er verschillende dingen die we in overweging kunnen nemen. Allereerst hebben we het beeld van het soort sieraden dat het meisje draagt. Dit is het juwelen gedeelte. Natuurlijk kan bijna elk soort sieraad in aanmerking komen voor deze stijl. Het is gemaakt van allerlei materialen, metaal inbegrepen. En het belangrijkste verschil is dat het meisje een ander soort sieraad heeft. Iets dat haar onderscheidt van de gewone juwelier.

Hier zijn enkele aanvullende kenmerken die we in overweging kunnen nemen. Ten eerste, het Boheemse meisje is een beetje ouder. Omdat ze een expert is in het ontwerpen van juwelen, maakt ze gebruik van wat "hardware" genoemd kan worden. Dit is het soort juwelen waar ze beroemd om is. De kleurkeuze en de artistieke stijl verschillen van de "zachte juwelen" die we eerder zagen. De zachte juwelen zijn gebaseerd op imitatie parels die diep gesneden en gepolijst zijn, in tegenstelling tot de harde, glanzende parels in de Boheemse meisjesontwerpen. Dus, als je een expert bent in parels en je legt ze plots voor aan een expert, zal je er niet erg zeker van zijn dat wat je hebt gekregen echte parels zijn.

De Oorsprong

De parels in kwestie komen uit de Zwarte Zee, van operaties die in de WB zijn uitgevoerd. We hebben reeds vermeld dat het om imitatieparels gaat. De imitatieparels (groen of oranje van kleur) zijn echte peren die op de een of andere manier zijn uitgehold om het vloeibare gedeelte van de parel te verwijderen. In het moderne juweelontwerp wordt dit gedaan om te voorkomen dat de parels het slachtoffer worden van milieuveranderingen en om ze gemakkelijker in het oog van de waarnemer te laten vallen. Dit gezegd zijnde, is de stijl van de juwelen voldoende om de namaakparels en de echte parels van elkaar te onderscheiden.

Naast de Oorsprong

is het merk van de imitatieparels welbekend. De Japanse markt is de grootste afzetmarkt voor deze sieraden. Amerikaanse kopers kopen ook een deel van de gekarnde parels. Dit gezegd zijnde, betekent dit niet dat de kwaliteit van de parels in de Verenigde Staten en in het V.K. van slechte kwaliteit zijn. Integendeel, de kwaliteit van de parels in deze andere delen van de wereld is van dezelfde normen als die welke wij in het V.K. krijgen. Er zij evenwel op gewezen dat alleen de zeemeerminparels in de Zee van Japan de kenmerkende groenachtige kleur hebben; dit is de kenmerkende kleur van de inkt die bij de tatoeage wordt gebruikt.

Als we kijken naar de Zee van Japan Pen, die zeer populair is, maar kort gezegd niet erg duur, lijkt hij op de Hello Kitty kettingen. Net als Hello Kitty zijn de parels van de Sea of Japan gemaakt van helderblauwe metallic tinten. De parels zijn perfect voor het verfraaien van uw zomergarderobe in een badpak en voor halskettingen.

De prijzen van de modeparels in de V.S. en in het V.K. vertonen twee grote verschillen. In het V.K. (en ook in het V.K.) zijn deze juwelierszaken gereglementeerd (hoewel dit niet geldt voor Just Mark out of England). In de V.S. zijn geen van de winkels gereglementeerd.

Als u de sieraden koopt om aan iemand cadeau te doen, dan moet u zeker uitkijken naar artikelen die gegraveerd zijn. Dit soort artikelen (en de gegraveerde snuisterijen die ik in de eerste alinea noemde) zullen waarschijnlijk duurder zijn. Dat komt deels omdat u het sieraad laat graveren en deels omdat voor gegraveerde artikelen hogere prijzen worden gevraagd.

Als de sieraden bedoeld zijn om te worden gedragen, hoeft dit geen probleem te zijn. Als u de sieraden koopt om in uw dagelijks leven te gebruiken, kan het graveren minder belangrijk zijn.

Als u van plan bent om uw sieraden (laten we zeggen een POB) te gebruiken voor zelfverdediging, is dit van het grootste belang. Een gravure kan de POB minder aantrekkelijk maken voor potentiële dieven. Naast zelfverdediging, kan het laten graveren van de hanger de aantrekkelijkheid van de POB voor potentiële aanvallers vergroten.

Als je de POB bijna elke dag draagt, kan het laten graveren van de hanger de aantrekkelijkheid vergroten. Nogmaals, de schade aan de psyche van een aanvaller kan door het graveren worden verminderd.

U moet zelf beslissen hoeveel belang u hecht aan zaken die met zelfverdediging te maken hebben, zoals het aantal keren dat u de POB draagt. U bent onderworpen aan. Je kunt het je niet veroorloven om twee keer zoveel op je lichaam te graveren. Je moet elke geïnvesteerde keer een klein teken van je verdediging en je identiteit graveren.